پخش نماهنگ آزادسازی خرمشهر همزمان با سالروز حماسه سوم خرداد
نماهنگ "با تو سلمانیم" با موضوع آزادسازی خرمشهر همزمان با سالروز حماسه سوم خرداد، روز مقاومت، ایثار و پیروزی از صدا و سیما پخش می شود.
به گزارش خبرگزاری حیات، این نماهنگ که به همت موسسه اوج و شبکه افق تهیه شده به موضوع آزادی خرمشهر پرداخته تا به جهان نشان دهد که آزادسازی خرمشهر می تواند الگویی برای تمام دنیا به ویژه مردم مظلوم یمن باشد.
این نماهنگ با محور قرار دادن شعر ممد نبودی ببینی غلامرضا کویتی پور آغاز می شود که با آهنگسازی حامد زمانی تولید شده و در واقع بخش دوم موسیقی انقلابی قصه ادامه دارد است.بخش اول قصه ادامه دارد شامل «کربلا ما داریم می آییم» با صدای اکبر شریعت است.
نماهنگ آزادی نیز مراحل تدوین را پشت سر می گذارد که علیه جنگ افروزی های استکبار جهانی است و نماهنگی بر ضد جنگ و تروریسم است.
البته در آلبوم بی سیم چی با صدای حامد زمانی تولید شده نماهنگی را با عنوان «قطعه پیراهن خاکی» و «ما ایستاده ایم» نیز به موضوع شهدای هسته ای و به ویژه شهید مصطفی احمدی روشن می پردازد.
رویکرد استودیوی سرچشمه توجه به اشعار و موسیقی ارزشی و ایجاد فرصت برای جوانان متعهد و آینده دار میهن اسلامی است.
استودیوی این مجموعه که از مهرماه سال 1393 و همزمان با هفته دفاع مقدس آغاز به کار کرده، در سال جدید فعالیت خود را توسعه داده و از این پس با امکاناتی ویژه در خدمت علاقه مندان به عرصه موسیقی ارزشی خواهد بود.
برخی از تولیدات این استودیو شامل نماهنگ های قصه ادامه دارد، قطعه ما عاشق مبارزه با صهیونسیم هستیم، من عاشق محمدم، من زنده ام، سال هزار و سیصد و مادر است.
شایان ذکراست هدف از راه اندازی این استودیو زنده نگه داشتن یاد شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی و دوران دفاع است و یکی از راه های جذب جوانان به مفاهیم بلند دفاع مقدس و ارزش های انقلاب از راه موسیقی ممکن می شود، ولی به روز بودن این موضوع از نکات اساسی آن است.